OOSTENRIJK HOTEL BUCKELHOF

NEDERLANDS HOTEL OOSTENRIJK
SKIGEBIED SEE (PAZNAUNTAL)

In het dorpje See (Paznauntal) vind je Hotel Buckelhof op 1100 meter hoogte en op slechts 900 km van Utrecht. Dit Nederlandse hotel in Oostenrijk is bij uitstek the place to be wanneer je van wintersport en gezelligheid houdt. Het hotel wordt gerund door een Nederlandse familie.
Copyright afbeelding See.at

Hotel Buckelhof

Het hotel heeft 20 kamers om ca. 49 personen een overnachting aan te kunnen bieden. Je beschikt als hotelgast over de mogelijkheid om een 2, 3 of 4 persoonskamer te reserveren. Alle kamers zijn voorzien van een douche, toilet, tafel met stoelen, televisie en haardroger.

De meeste kamers hebben naast een indrukwekkend uitzicht op de bergen ook een balkon. Alle kamers bevinden zich op de bovenste 4 etages van het hotel (totaal 6 etages). In de onderste twee etages bevinden zich resp. het restaurant en de bar.

Het restaurant en de bar zijn in het najaar van 2021 compleet gerenoveerd en perfect teruggebracht naar de typische Oostenrijkse setting die de gezellige sfeer omarmt. Eind 2023 zijn alle 2-persoonsbedden vervangen naar boxspringbedden.

Halfpension

ontbijt en diner

Iedere ochtend kun je genieten van het uitgebreid goedverzorgde ontbijtbuffet van 7.30 uur tot 9.30 uur en ’s avonds kun je vanaf 18.30 uur tot 20.30 uur als hotelgast genieten van een heerlijk driegangendiner in ons restaurant dat de chef-kok voor je heeft bereid.

Het skigebied van KAPPL-See

Het hotel is gelegen nabij het skigebied KAPPL-SEE met 85 km pistes, een schitterende sneeuwzekere dalafdaling van maar liefst 7,5 km en een snowpark/funpark. Een mooi wintersportgebied dat ligt op 1.040 m tot 2.640 m hoogte.

Het skigebied heeft een groot, afgeschermd beginners- en oefenterrein, een kinderopvang en zowel in See als Kappl een lange rodelbaan.

Het skigebied kent blauwe (20%), rode (60%) en zwarte pistes (20%) wat het aanbod zeer compleet maakt. Bovendien zijn veel pistes erg breed en zijn er ontelbare Tiefschneepistes voor diegene die graag off-piste willen skiën.

Wil je graag eens nachtskiën? Dan is dat ook geen probleem. Je kunt met de gondel (tot ca. 24:00 uur) of met een sleetje (verlichte rodelbaan) terug naar het dal.

Dagje skiën in Ischgl?

Wil je graag een dagje variëren? Dan is een uitstapje naar het Skigebied Ischgl snel gemaakt. Stap eenvoudig in de skibus (150 m) en arriveer binnen 20 minuten in het skigebied Ischgl voor nog meer skiplezier.
Copyright afbeelding See.at

Après-ski

Wil je graag nog even après-skiën? Een lekker borreltje aan de bar nuttigen? Dan kan dat natuurlijk dagelijks in de bar van het hotel. Deze is gelegen op de onderste etage.

 

Sfeervol ingerichte kamers

Kamers

1-2 persoonskamer

2-3 persoonskamer

2-4 persoonskamer

hotelservice

kamer- en handdoekservice

Bij het hotel is voldoende gratis parkeergelegenheid voor alle hotelgasten en kun je genieten van de opgemaakte bedden bij aankomst (kamerservice) en  schone handdoeken indien gewenst (handdoekenservice).
Copyright afbeelding See.at